خوش آمدید

جستجو

تبلیغات





عرق بوقناق،خواص عرق بوقنات،درمان بوقناق،همه چیز درباره بوقناق،روش مصرف عرق بوقناق،بوقناق اصل،دیابت

    عرق بوقناق با فرمولاسیون خاص(اسکندری) برای درمان دیابت نوع1و2وحذف قرص وانسولین برای همیشه با مصرف عرق بوقناق اصل

    تنها تولید کننده عرق بوقناق اصل درایران با نام  اسکندری میباشد.ودر هیچ جای ایران نمایندگی وشعبه نداریم برای دریافت عرق بوقناق اصل اسکندری از هرکجای کشور عزیزمان کافیست با شماره تلفن های زیر تماس حاصل فرمایید تا دراسرع وقت به دست شما مصرف کتتده گرامی همراه با دستور مصرف صحیح و رژیم های غذایی برسد.

    02632236534

    09364011252

    09122070671

    عرق بوقناق درمان دیابت نوع 1و2

    دراین جهان هستی دیگر باید چه بخوریم تا به سرطان گرفتار نشویم از نوشیدنی هر روزمان گرفته تا غذاهایی که می‌خوریم همه بر اساس حرارت بالا، اضافه کردن اسانس‌ها و رنگ های مصنوعی و غیر طبیعی، روغن‌هایی با حرارات بالا و . . .همه اینها سرطانی‌اند و با امید به اینکه یک جامعه‌ای بدون سرطان داشته باشیم.وهمگی از خوراکی های ارگانیک استفاده کنیم تا به دکتر مراجعه نکنیم انشاالله.      تهیه کتابها و جزوات و عرقیات و نسخه رژیم های غذایی

                               

           

    تلفن های مستقیم پخش کالا درسراسر ایران وکشورهای جهان:

     

    32236534 26 0098

     

    09122070671

     

    09364011252

     

     

    درصورت درخواست مشاوره حضوری نام بیمار،سن بیمار و شهر خودرابه شماره سامانه زیر پیامک نمایید .

     

    توجه:نوبت دهی ازتاریخ ثبت نام برای چهار ماه بعد از آن تاریخ میباشد.

     

    سامانه پیام کوتاه عرقیات (اسکندری):500011801190030

       آدرس:استان البزر،کرج،خ شهید بهشتی،روبروی بیمارستان امام خمینی،پاساژحسنخانی طبقه زیرین فروشگاه مهر

     

    انواع دم نوش های طبیعی، جایگزین چای قرمز و چای سبز

    آقای اسکندری:بیماران دیابتی نسبت به طبع و اوضاع جسمانی خود ازدم نوش ها استفاده نمایید.

    نوشیدنی هایی که در این مقاله مـعـرّفی می شوند؛ جایگزین هایی مناسب، خوش طعم و مفید برای چای هستند. هر کس می تواند بر اساس سلیقه و ذایقه خود و نیز با توجّه به بیماری ها یا نیازهای بدنی خویش(و حتّی بر اساس فصول مختلف سال) از این نوشیدنی ها بهره ببرد. با به کار بردن کمی ذوق و سلیقه می توانید

    ترکیبات گوناگونی از این نوشیدنی ها را تهیه نمایید؛ برای مثال اگر با خوردن چای بادرنجبویه احساس می کنید دچار افزایش فشار خون می شوید؛ به یاد داشته باشید که با ترکیب چای های مختلف، هر کدام از موادّ تشکیل دهنده آن چای، خواصّ خود را به طور جداگانه حفظ خواهند کرد.

    روش تهیّه

    تمام نوشیدنی های های معرفیّ شده دراین جزوه به این صورت آماده می شوند که ترکیبات آنها را به همراه دو لیوان آب سرد در یک قوری- که بهتر است چینی باشد- ریخته، روی حرارت کم قرار می دهیم تا به نقطه جوش برسد؛ سپس قوری را روی حرارت غیرمستقیم(کتری یاسماور) می گذاریم تا درمدّت ۳۰ دقیقه به آرامی دم بکشد؛ پس ازآن، چای راصاف نموده، مصرف می کنیم. این نوشیدنی های گوارا، برخلاف چای معمولی، تا چند روز قابل مصرف می باشند. بدیهی است، بر خلاف چای سیاه، هـرقـدر زمان دم کشیدن چای بیشتر باشد، کیفیت آن، مطلوب تر خواهد بود. در صورت تمایل می توانید از همان ابتدا از آب جوش استفاده نمایید و نوشیدنی را مشابه چای معمولی دم کنید یا آن که بگذارید چای به مدّت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی شعله کم بجوشد. ترجیحا این چای ها را با عسل، خرما یا توت میل کنید. در صورت تمایل می توان چای را با چند قطره آب لیموترش تازه میل کرد.

    ۱- دم نوش گـل گـاو زبـان- سنبل طیب:

    ترکیبات: گل گاوزبان، ۲ قاشق غذاخوری؛ سنبل طیب، ۱ قاشق مرّباخوری؛ لیموعمّانی،۱عدد.

    خواص: گل گاو زبان، طبیعتی گرم و تر و ضد ّسودا و صفرا دارد و آرام بخش اعصاب، خواب آور و مسکّن سردردهای عصبی و دردهای کلیوی و کاهش دهنده فشار خون است. سنبل طیب هم  با طبیعت گرمی که دارد؛ ضدّ قولنج و اسپاسم های عضلانی و مفید در درمان تشنّج و صرع بوده؛ قوّه باه(میل جنسی) را نیز تقویت می کند.

    ۲- دم نوش به لیمو- زیرفون:

    ترکیبات: به لیمو،۱قاشق مربّاخوری و زیرفون،۱قاشق غذاخوری.

    خواص: طبیعت این چای گرم بوده؛ در درمان سرماخوردگی، تشنّج، نقرس، دردهای سیاتیکی، غلظت خون، روماتیسم، بی خوابی های شبانه، میگرن، اضطراب، طپش قلب، سردرد، آسم، فشارخون و اسهال موثراست؛ همچنین این چای، تقویت کننده حافظه، شستشودهنده کلیه و مقوی معده است. مصرف این چای به علّت دارا بودن زیرفون، برای خانم های باردار ممنوع است.

    ۳- دم نوش بادرنجبویه- زیرفون:

    ترکیبات: بادرنجبویه،۱قاشق مربّاخوری و زیرفون،۱قاشق غذاخوری.

    خواصّ: این چای طبیعت بسیارگرمی داشته، مقوّی قلب و اعصاب، خون ساز، تـقـویـت کننده سلّولهای مغزی، فوق العاده آرام بخش و در بعضی مزاجها بالابرنده قوی فشارخون است. بادرنجبویه، خود، به تنهایی، مقوّی مغز، ضدّ صدای گوش، ضدّ بیماریهای کلیه، ضدّ خوابهای وحشتناک، ضدّ بوی بد دهان، خواب آور و نشاط آور است. این چای نیز به دلیل دارا بودن زیرفون برای خانم های باردار منع مصرف دارد.

    ۴- دم نوش بابونه:

    ترکیبات: بابونه،۱قاشق غذاخوری.

    خواصّ: طبیعت‌ آن، معتدل و در بابونه های صحرایی به سمت گرم و خشک است. ضدّ بلغم و صفرا و آرام بخش اعصاب، به ویژه اعصاب معده و روده و مقویّ آنها و شستشودهنده بسیارقوی کلیه ها و تقویت کننده کلّی سیستم عصبی است وعلاوه برآن، ضدّ تب، ضدّ انگل، ضدّ یبوست و اشتهاآور است.

    ۵- دم نوش به لیمو:

    ترکیبات: به لیمو،۱قاشق غذاخوری.

    خواصّ: این چای آرام بخش، طبیعتی گرم دارد و مناسب برای درمان بی خوابی های شبانه، میگرن، سردرد، طپش قلب وآسم بوده؛ ضمن تقویت معده و آثار ضدّنفخ، حافظه را نیز بهبود می بخشد.

    ۶- دم نوش دارچین:

    ترکیبات: دارچین، چندقلم آسیاب نشده.

    خواصّ: طبیعت گرم و خشک دارچین از آن یک محرّک عالی اعصاب ساخته است که ضمن دارا بودن خواصّ نشاط آوری و رفع دلهره، شستشودهنده کلیه، دفع کننده اخلاط رطوبتی، تقویت کننده قوه باه و موثر در درمان پادردهای رطوبتی است. دارچین علاوه بر تقویت کبد و معده، اشتهاآور نیز بوده، بوی بد دهان را برطرف می کند. جالب است که بدانید طبق نظر اطبّای قدیم، اثر مثبت دارچین براعصاب، تا ۱۵سال در بدن ماندگار است. زنان باردار بهتر است در مصرف دارچین کمی احتیاط کنند.

    ۷- دم نوش زنجبیل:

    ترکیبات: زنجبیل قلم(نکوبیده)، ۲قطعه متوسّط.

    خواصّ: زنجبیل، طبیعتی گرم و خشک دارد و ضدّ بلغم  و صفرا، بالابرنده قوی فشارخون، مقوّی اعصاب، تقویت کننده حافظه، تنظیم کننده جریان ادرار، ضد ّرطوبت مزاج، خونساز، ضدّ درد مفاصل، تقویت کننده قوّه باه، مقوّی دستگاه گوارش، حل کننده سـنـگ هــای صـفراوی، ضدّ مسمومیت های غذایی، درمان کننده بسیار خوبِ تب مالت و ضدّ سرطان  می باشد. نکته مهم در مصرف زنجبیل آن است که زیاده روی در مصرف آن می تواند باعث افزایش فشار خون و ضعف نیروی جنسی شود.

    ۸- دم نوش میوه گل نسترن:

    ترکیبات: میوه گل نسترن، ۱۵عدد.

    خواصّ: این چای با طبیعتی معتدل و تا حدّی خشک؛ سرشار از ویتامین ث بوده، در پیشگیری و درمان سرماخوردگی موثراست. میوه گل نسترن، فشارخون را کم کرده؛ ورم و درد کلیه را التیام و آن را شستشو می دهد؛ معده را تقویت می نماید و اثرات ضدّ اسهالی دارد.

    ۹- دم نوش زیرفون:

    ترکیبات: زیرفون،۱قاشق غذاخوری.

    خواصّ: طبیعت زیرفون، گرم است و مصرف زیاد آن می تواند فشارخون را کاهش دهد. این چای در درمان ناراحتی های عصبی وتشنّج ها، مـیـگـرن های مزمن، بی خوابی، سردرد، بیماری های ریوی و زکام، غلظت خون، استفراغ، روماتیسم، آرتروز، نقرس و دردهای سیاتیکی کاربرد دارد. باز هم باید یادآوری  کنیم که مصرف زیرفون برای خانم های باردار ممنوع است.

    ۱۰- دم نوش آویشن:

    ترکیبات: آویشن،۱قاشق غذاخوری.

    خواصّ: آویشن با طبیعتی معتدل، ضدّ صفرا، بالابرنده فشارخون، مقوّی اعصاب و افزاینده قدرت بینایی است و در رفع التهاب های مزمن روده بزرگ، دفع انگل های گوارشی، افزایش اشتها و تقویت کلی جهاز هاضمه مفید است.آویشن، کلیه را شستشومی دهد؛ رطوبت بدن را دفع می کند؛ غلظت خون را  کاهش می دهد و در درمان زکام، سرفه و آسم موثر است.

    ۱۱- دم نوش اکلیل کوهی(رُزماری):

    ترکیبات: اکلیل کوهی،۱قاشق غذاخوری.

    خواصّ: اکلیل کوهی که برخی آن را«گیاه معجزه گر» می نامند؛ طبیعتی معتدل تا گرم و ضدّ صفرا داشته؛ تقویت کننده کلی بدن و به ویژه اعصاب، شستشودهنده کلیه، ضدّ دلهره و اضـطراب، بـرطـرف کننده زکـام، آسـم و سیاه سرفه، مقوّی معده، ضدّ دردهای روماتیسمی، استخوانی وکمری و حل کننده سنگ های صفراوی است.

    ۱۲- دم نوش گزنه:

    ترکیبات: گزنه،۱قاشق غذاخوری.

    خواصّ: گزنه، طبیعتی گرم و خشک دارد و اثر آن در کاهش قند خون، سال هاست که به اثبات رسیده است. این گیاه، ضدّ صفرا و سنگ کیسه صفرا بوده؛ غلظت خون را کاسته؛ چربی خون را پایین می آورد؛ و با شستشوی کلیه، بـسـیـاری از بـیماری هایش را بهبود می دهد.گزنه، همچنین، ضدّ سرطان، ضدّ خونریزی، زیادکننده شیرمادر، برطرف کننده خستگی، ضدّ ریزش موی سر و مفید در درمان بیماری های پروستات است.

    ۱۳- دم نوش مرزنجوش:

    ترکیبات: مرزنجوش،۱قاشق غذاخوری.

    خواصّ: طبیعت گرم و اثرآرام بخش مرزنجوش براعصاب، آن را تبدیل به یکی از بهترین داروها در درمان میگرن کهنه، درد شقیقه ها و بسیاری از سردردهای دیگر و نیز، بی خوابی نموده است. این گیاه با اثر تـب بُر و خلط آورخود، در درمان  انواع سرماخوردگی ها موثراست و در دستگاه گوارش به عنوان داروی ضدّ نفخ و ورم معده، ضدّ اسهال و اشتهاآور کاربرد دارد.

    ۱۴- دم نوش اسطوخودّوس:

    ترکیبات: اسطوخودّوس،۱قاشق غذاخوری.

    خواصّ: طبیعت این گیاه مفید دارویی، گرم وخشک است و در درمان طیف وسیعی از بیماری ها ازجمله میگرن، زکام، آسم و برونشیت، انواع روماتیسم و اگزما کاربرد دارد. این گیاه، مُسکّن، آرام بخش اعصاب، تقویت کننده سلولهای مغز و شستشودهنده کلیه است

    ۱۵- دم نوش فلوس:

    ترکیبات: مغز فلوس،۱قاشق غذاخوری.

    خواصّ: طبیعت فلوس، معتدل و ضدّ صفراست و به عنوان یک ملیّن ومسهل قوی(امّا با عملکردی ملایم و بی آزار)، یبوستهای مقاوم به درمان و مـزمـن را درمان می کند و بـه تـدریج، تورّم امعاء واحشاء را تـسـکیـن می دهد. فلوس، همچنین، پایین آورنده فشارخون و درمان کننده برفک دهان است.

    ۱۶- دم نوش زعفران:

    ترکیبات: زعفران کوبیده ،۱قاشق مربّاخوری.

    خواصّ: زعفران، طبیعتی گرم و خشک دارد و مقوّی قلب، محرّک قوای مغزی، شادی بخش، خنده آور، ضّدکرم خوردگی دندان، شستشودهنده کلیه، مقوّی معده، ضدّسرفه، ضدّحسّاسیت و خلط آور است. در هنگام زایمان برای تسهیل و تسریع روند زایمان می توان یک مثقال آن را دم کرده میل نمود امّا در دوران بارداری بهتر است از مصرف زیاد آن خودداری کرد.

    ۱۷- دم نوش نعناع:

    ترکیبات: نعناع،۱قاشق غذاخوری.

    خواصّ: طبیعت نعناع، معتدل و دارای اندکی گرمی و یک ضدّ اسهال و استفراغ قوی است که مقوّی معده و ضدّ نفخ آن؛ خوشبوکننده دهان؛ آرام کـنـنده روده ها و رفع کننده ناراحتی های کیسه صفرا و نیز مفید در درمان ناراحتی های ریوی، تـنـگی نفس، آسم و سرفه و خستگی های جسمی است.

    ۱۸- دم نوش پونه:

    ترکیبات: پونه،۱قاشق غذاخوری.

    خواصّ: پونه، به لحاظ طبیّ، «نعناع خودرو» محسوب می شود و خواصّ آن مشابه نعناع است.

    ۱۹- دم نوش چلتوک برنج:

    ترکیبات: چلتوک برنج،۱قاشق غذاخوری.

    خواصّ: چلتوک برنج، طبیعتی گرم دارد و سرشار از ویتامین هی گروه «ب» است، ازسفید شدن و ریزش موی سر پیشگیری می کند(به صورت خوراکی و ماساژ روی مو و پوست سر) و یبوسـت هـای مزمن را درمـان می کند. استفاده از این چای برای خانم های باردار ممنوع است.

    ۲۰- دم نوش گلپر:

    ترکیبات: گلپر،۱قاشق غذاخوری.

    خواصّ: طبیعت گلپر، گرم و خشک بوده؛ تقویت کننده عالی حافظه و یک داروی ضـدّ صـرع قـوی است؛ برطرف کننده تنبلی معده، کـمـک کـنـنـده به هضم غذا، ضدّ انواع اسهال و اشتهاآوربوده؛ علاوه برتقویت میل جنسی، در درمان جوش و دمل نیز موثر است.

    ۲۱- دم نوش زیره سیاه:

    ترکیبات: زیره سیاه،۱قاشق غذاخوری.

    خواصّ: طبیعت بسیار گرم زیره، چـربی اضافه بدن را می سوزاند و چاقی را برطرف می کند؛ فشارخون را افزایش می دهد وعلاوه برتصفیه خون، تقویت قلب وعروق وشـسـتـشـوی کـلـیـه، ضدّ زردی پوست، افزایش دهنده شیرمادر، ضدّنفخ و مقوّی معده می باشد.

    ۲۲- چای بادرنجبویه:

    ترکیبات: بادرنجبویه،۲قاشق غذاخوری.

    خواصّ: طبع بادرنجبویه، بسیارگرم بوده؛ دربعضی مزاجها، بالابرنده قوی فشارخون است؛ همچنین، مقوّی قلب و اعـصـاب و فـوق العاده آرام بخش، خـون ساز، ضدّ صدای گوش، خواب آور، نشاط آور، ضد ّبیماری های کلیه، ضدّ خوابهای وحشتناک و برطرف کننده بوی بد دهان است.

    ۲۳- دم نوش بهارنارنج:

    ترکیبات: بهارنارنج،۱قاشق غذاخوری.

    خواصّ: بهارنارنج، طبیعتی گرم دارد و آرام بخش، تقویت کننده مغز واعصاب، شادی بخش و اشتهاآور است.

    ۲۴- دم نوش هوفاریقون:

    ترکیبات: هوفاریقون،۱قاشق غذاخوری.

    خواصّ: طبیعتی گرم وخشک دارد و مقوّی قلب واعصاب و درمان کننده میگرن می باشد.

    ۲۵- دم نوش یا چای کوهی(چای پشمی):

    ترکیبات: چای کوهی،۱قاشق غذاخوری.

    خواصّ: طبیعت آن، گرم بوده؛ ضدّ آلرژی و حسّاسیت، مقوّی اعصاب، آرام بخش، خواب آور و موثر در درمان اگزمای پوستی است.

    ۲۶ – چای آلبالو:

    ترکیبات: آلبالوی بدون هسته، نصف لیوان.

    خواصّ: آلـبـالـو بـا طبیعت سرد و خشکی که دارد، ضدّ صفرا، ضدّ اسهال، کاهش دهنده فشار خون، موثر در برطرف نمودن حالت تهوّع، ضدّ خارش های پوستی، ضدّ سنگ کلیه و یک اشتها آور بسیار عالی است امّا مبتلایان به زخم های گوارشی نباید از آن استفاده کنند.

    ۲۷- چای ترش(چای مکّه یا چای گُجرات):

    ترکیبات: چای ترش، ۱ قاشق غذاخوری.

    خواصّ: مصرف این چای، باعث کاهش تدریجی فشار و چربی خون خواهد شد. مصرف این چای در بعضی افراد؛ ممکن است باعث کاهش شدید فشار خون و عوارضی مثل سرگیجه شود؛ لذا این چای را با مقادیر بیشتری نبات؛ یا همراه با نوشیدنی هایی که باعث افزایش فشار خون می شوند؛ مصرف نمایید.

    ۲۸- دم نوش گل سرخ(گل محمّدی):

    ترکیبات: گل سرخ(تازه یا خشک شده)، ۲ قاشق غذاخوری.

    خواصّ: این چای، طبیعتی معتدل با گرایش به سمت سرما و خشکی دارد و بسیار شادی بخش، مقوّی قلب و ضد ّصفرا و بلغم می باشد.گل سرخ، ملیّن بسیار خوبی بوده؛ در درمان یبوست های تازه و کهنه ، تقویت لثه و ترمیم زخم های آن مفید است.

    ۲۹- دم نوش زرشک:

    ترکیبات: زرشک آبگیری، ۲ قاشق غذاخوری.

    خواصّ: زرشک، طبیعتی سرد و خشک دارد و ضدّ صفرا، تقویت کننده معده، کبد و قلب، خنثی کننده سموم، برطرف کننده عطش و گرمازدگی(و تهوّع و استفراغ ناشی از آن) و بی اشتهایی است. زرشک، ضمن تصفیه خون، درمان بـسـیار خوبی برای فـشـار خـون بـالا(در افراد گرم مزاج) می باشد.

    ۳۰- دم نوش قره قات(قراقات):

    ترکیبات: قره قات، ۱ قاشق غذاخوری.

    خواصّ: قره قات، میوه درختی است که در جنگل های شمال ایران می روید و به لحاظ خواصّ دارویی، بسیار شبیه زرشک می باشد. این میوه یکی از بهترین داروها در تصفیه خون و کاهش فشار آن می باشد و علاوه بر درمان اسهال، در کاهش میزان قند خون نیز موثّر است.

    ۳۱- دم نوش غوره:

    ترکیبات: غوره، ۲ قاشق غذاخوری.

    خواصّ: غوره با طبع سرد و خشک خود، ضدّ صفرا و بلغم، برطرف کننده تشنگی و مقوّی کبد است و باعث کاهش فشار خون در افراد گرم مزاج می شود؛ امّا برای زخم های معده و اثنی عشر مضرّ است.

    ۳۲- دم نوش عنّاب:

    ترکیبات: عنّاب، ۱۵ عدد.

    خواصّ: عنّاب، طبیعتی معتدل دارد وملیّن، تصفیه کننده خون، ضدّ سرفه و تنگی نفس، کاهش دهنده فشار خون، مفید در درمان بواسیر و برطرف کننده خشونت سینه، حلق و گرفتگی صداست.

    ۳۳- دم نوش گل پنیرک:

     

    ترکیبات: گل پنیرک، ۲ قاشق غذاخوری.

    خواصّ: این چـای، دارای طبیعتی سـرد و تر، ملیّن، خلط آور، شستشو دهنده کلیه، ضدّ درد کلیه و سوزش مثانه، درمان کننده زخم های گوارشی و یکی از بهترین داروها در درمان سینه درد ها و ورم حلق و گلو است.

     

    استفاده از روغن کنجد برای کل اعضای خانواده به ویژه افراد دیابتی توصیخ اکید میشود.

    سعی کنید همیشه در منزل روغن کنجد داشته باشید چون خواص درمانی زیادی با خود بهمراه دارد و هم در مصارف خوراکی و هم در مصارف درمانی کاربرد دارد در این مطلب بیشتر به خواص آن می پردازیم

    طبق مطالعاتی که در سال 2013 انجام شده نشان داده شده است که مصرف روزانه 500 میلی‌گرم کپسول روغن کنجد، می‌‌تواند سبب کاهش کلسترول و LDL و قند خون در بیماران پیش دیابتی شود به شرطی که رژیم غذایی فرد توسط کارشناس یا متخصص تغذیه از نظر کالری دریافتی تنظیم شده باشد و تغییرات سبک زندگی و افزایش فعالیت بدنی توسط افراد رعایت گردد. روغن کنجد دارای مقدار زیادی گاما توکوفرول است که فعالیت آنتی اکسیدانی‌اش زیاد است و دارای مقدار کمتری دلتا و آلفا توکوفرول است .

    نقش روغن کنجد در بیماران دارای کلسترول بالا و بیماران پیش دیابت.

    ارتباط بین افزایش چربی‌های خون و بیماری‌‌های قلبی- عروقی به خوبی آشکار است. بزرگترین عامل خطر جهت پیشرفت بیماریهای قلبی-عروقی سطح بالای چربی‌‌های خون (بخصوصLDL وکلسترول تام) می‌باشد. وجود رادیکالهای آزاد نیز سبب افزایش پراکسیداسیون چربی‌‌ها می‌‌شود که به عنوان یک عامل توکسیتیک (سمی) جهت سیستم عروقی محسوب می‌‌گردد. بسیاری از متخصصان تغذیه بر این باورند که روغن دانه کنجد اثر کاهنده کلسترول خون، کاهنده قندخون و خاصیت آنتی اکسیدانی دارد.

    درمطالعات حیوانی این اثرات کاملا دیده شده است ولی در مطالعاتی که در گذشته بر روی انسانها انجام شده است، مشخص شده است که مصرف 40-25 گرم دانه کنجد نتوانسته چنین اثراتی را ایجاد نماید.روغن کنجد عمدتا مصرف خوراکی دارد که به عنوان روغن پخت‌وپز، بیشتر در کشورهای چین- ژاپن-کره مصرف می‌‌شود.

    درمان لکِ ناشی از سوختگی

    این روغن در درمان لک سوختگی بدن نیز کاربرد دارد.وجود آنتی‌اکسیدان و چربی‌‌های اشباع نشده PUFA و دو نگهدارنده طبیعی (sesamol,sesamin) و لیگنان در روغن کنجد (نه دانه کنجد) سبب کنترل فشارخون و بیماریهای قلبی – عروقی می‌‌شود. اگر روغن کنجد در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه حرارت داده شود سطح sesamol آن افزایش می‌‌یابد. اما اگر در دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 حرارت داده شود سطوح sesamol آن کاهش می‌‌یابد. لذا پختن در دمای بالای 200 درجه سانتیگراد سبب از دست دادن برخی از لیگنان‌ها می‌‌شود ولی sesamin (که یک منبع فیتو استروژن محسوب می‌شود) نسبتا به حرارت مقاوم است. لیگنان‌‌ها سبب مهار سنتز و جذب کلسترول در موش‌ها می‌‌شود. مصرف 10 گرم روغن کنجد جهت سلامتی قلب و عروق می‌‌تواند مفید واقع شود.

    کنجد گیاهی است یکساله با ارتفاع حدود یک متر که قسمت انتهایی ساقه آن پوشیده از کرک می‌‌باشد. برگهای آن بیضی، باریک و نوک تیز است و گلهای سفید یا قرمز رنگ دارد. بیش از 85 درصد اسیدهای چرب غیر اشباع دارد. اسید اولئیک و اسید لینولئیک بیش از 80 درصد کل اسیدهای چرب روغن کنجد را تشکیل می‌‌دهد که ترکیب اسیدهای چرب بسته به محل رویش گیاه و آب و هوا متفاوت است.

    روغن کنجد یکی از منابع خوب مواد غیر قابل صابونی شدنی (که شامل استرول‌‌ها، ترپن‌‌ها،تری پن الکل‌ها، توکوفرول‌ها و لیگنان‌ها هستند) می‌باشد. این استرول‌های گیاهی (فیتواسترول‌‌ها) با جذب کلسترول در روده رقابت می‌‌کنند و می‌‌توانند سبب کاهش کلسترول خون شوند. avenasterol بیشترین استرول‌های دمتیله شده در روغن کنجد می‌باشد.

    افزایش طول عمر و تعویق روند پیری

    روغن کنجد دارای مقدار زیادی گاما توکوفرول است که فعالیت آنتی اکسیدانی‌اش زیاد است و دارای مقدار کمتری دلتا و آلفا توکوفرول است . این خاصیت آنتی‌اکسیدانی مقاومت روغن را در برابر حرارت افزایش می‌‌دهد. آنتی اکسیدان روند پیری را به تعویق می‌‌اندازد و سبب افزایش طول عمر می‌‌شود. مطالعات بر روی موشها نشان داده است که sesamin و لیگنان‌های موجود در دانه کنجد می‌‌تواند عامل محرکی برای آسکوربیک اسید سنتتاز در کلیه و قلب موشها باشد و مصرف منظم دانه کنجد در انسان‌ها سبب افزایش غلظت گاما توکوفرول و تغییرات نسبت توکوفرول‌ها در پلاسما می‌‌شود.

    ......................................................................................................................

     

    ..................................................................

    علت بروز دیابت:

    اخلاط و رسوبات ناشی از دم و بلغم در اندامهایی مثل کبد و پانکراس رسوب می‌کند. این رسوب چون از خلط، ماده‌ای غلیظ است رسوبش موجب کاهش کارایی طبیعی غده پانکراس شده و در نتیجه مانع تولید انسولین و ترشح آن در خون گردیده و در نتیجه دیابت بروز می کند.

    نقش انسولین در خون مثل نقش سرکه است. به عنوان مثال: همانطوری که اگر سماور یا کتری جرم گرفته باشد در آن سرکه می ریزند تا رسوبات آنرا پاک کنند، سرکه هم خون را از چربی‌ها و رسوبات تمیز و رگها را پاک می کند. انسولین هم چنین نقشی در بدن دارد و در سراسر بدن می چرخد و عروق را پاکسازی می کند. لیکن رسوب بلغم و دم در غده تولید کننده انسولین یعنی پانکراس مانع ترشح انسولین شده و کار شستشوی داخل بدن کُند می شود. و دیابت به وجود می آید. لذا انسولین صنعتی یا شیمیایی به افراد داده می شود که بدن را از رسوبات پاکسازی کند. ولی درمان واقعی زمانی صورت می پذیرد که غده پانکراس را از رسوبات پاکسازی کنیم تا دوباره به کار بیفتد و دوباره انسولین طبیعی را تولید کند.

    بیشترین زمینه بروز دیابت کاهش صفراست که موجب رسوب مواد و ایجاد انسداد در اندامهای گوناگون بخصوص اندامهای انتهایی بدن می شود.

    گرمای ناشی از صفرا خاصیت سوزانندگی و نفوذپذیربی به ریزترین مویرگهای بدن  و انتهایی‌ترین قسمتهای بدن را داراست. بنابراین اگر ماده صفرا به اندازه کافی در بدن وجود داشته باشد اجازه رسوب دم و بلغم اضافی را در هیچ عضوی از جمله پانکراس نمی‌دهد و دیابت هم به وجود نمی‌آید. کمبود صفرا باعث ایجاد دیابت سرد در افراد بلغمی (سرد و تر) و دیابت گرم در افراد دموی (گرم و تر) می شود. دیابت سرد بیشتر در زنان و دیابت گرم بیشتر در مردان شایع است. علت بروز دیابت در افراد دموی این است که گرمی بدن آنها خاصیت سوزانندگی و نفوذپذیری مثل صفرا را ندارد و نمی‌تواند مانع رسوب مواد در بدن شود.

    همانطور که گفتیم صفرا عامل گذر خون به ریزترین مویرگ‌ها و قسمتهای انتهایی بدن است. کمبود صفرا مانع رسیدن خون به قسمتهای انتهایی بدن و در نتیجه احساس سرما، گزگز و مورمور شدن این اندامها می شود. این علائم در افراد دیابتی بیشتر دیده می‌شود و عوارض شدیدی را برای‌شان ایجاد می‌کند. به عنوان مثال با کوچکترین خراشی، پا زخم شده و به علت عدم خون رسانی به موقع، زخم پا دچار عفونت می‌شود. در بعضی مواقع نیز عفونت منتشر شده و قسمتهای بالای پا را فرا می‌گیرد. در این شرایط طب کلاسیک راهی جز قطع عضو پیشنهاد نمی‌کند.

    در طب سنتی برای درمان زخم پای دیابتی تلاش می‌شود که صفرا و خون را به قسمت‌های انتهایی بدن برسانند و زخم را درمان کنند. در افراد دیابتی پا سرد و سوداوی شده و رسوبات مانع حرکت خون به قسمت‌های پایین پا می‌شوند. با مصرف سرکه به صورت سرکنگبین (عسل 3 واحد+ عرق نعنا 2 واحد+ سرکه (انگور تازه)1(واحد) و خوردن غذاهای با مزاج گرم و صفرا زا مسیر رگها از رسوبات پاکسازی شده و خون در قسمت‌های پایین پا جریان می‌یابد. (انتخاب واحد اندازه گیری با شماست می تواند یک قاشق یا فنجان و حتی لیوان باشد).

    با خوردن غذاهای صفرا زا مثل عسل، حرارت مورد نیاز بدن تامین شده و با سرکه مسیر رگها باز می شود. صفرای تولید شده نیز به راحتی می‌تواند در اندامهای تحتانی نفوذ کند و خون گرم و تازه را به زخم برساند. با این شیوه، عفونت ایجاد شده از بین می‌رود و زخم ترمیم می‌یابد.وپماد مخصوص آقای اسکندری که برروی زخم مالیده میشود به مدت 15 روز تا بهبودی کامل.

    نکته: در دیابت کودکان بهتر است به جای سرکه از آبغوره یا آبلیمو تازه استفاده شود.

    توجه داشته باشید که در زخم پای دیابتی علاوه بر خوردن غذاهای گرم و صفرا زا و استفاده از سرکنگبین، برای خارج کردن عفونت از پا نیاز به یک مکنده قوی داریم تا عفونت ها را کشیده و خارج کند و آن چیزی نیست جز نمک. حتماً ضرب المثل معروف هر چه بگندد نمکش می زنند را شنیده اید. 2 واحد نمک را به 5 واحد عسل اضافه کرده خوب هم بزنید و آنرا روی زخم پانسمان کنید تا جایی از پا که عفونت پیش رفته باشد دچار سوزش خواهد شد. به عنوان مثال اگر انگشت پا زخم شده و عفونت آن تا زانو پیش رفته باشد پانسمان نمک و عسل باعث سوزش پا تا زانو می شود و در واقع نشان می دهد که عفونت تا کجا پیش روی کرده است. هر چه از سوزش پا کمتر شود نشان دهنده آن است که عفونت کاهش یافته و رو به بهبود است و باتمام شدن سوزش عفونت کاملاً از بین رفته است.  در این موقع رنگ زخم هم از طوسی به قرمز تغییر رنگ می دهد و این یعنی اینکه صفرا به زخم رسیده و بوی بد زخم هم از بین می رود هر 12 یا 24 ساعت پانسمان را تعویض کنید. در مرحله بعد برای کمک به درمان و بسته شدن زخم از روغن زیتون و عسل استفاده می کنیم. به این صورت که 5 واحد روغن زیتون+ 2 واحد عسل یا برعکس5 واحد عسل+ 2 واحد روغن زیتون را با هم خوب حل کرده روی زخم را پانسمان کنید. البته همه افراد در تمامی زخمها و سوختگی‌ها می توانند از این پانسمان استفاده کنند.

    در ضمن برای اینکه شتاب باز کردن عروق بیشتر شود بهتر است از زالو هم استفاده کنیم. زالو موادی را به درون خون تزریق کرده و باعث رقیق شدن خون می شود و از طریق مکش خونهای کثیف و آلوده را از بدن خارج می کند و به جای آن خون سالم در رگها جریان می یابد که باعث تسریع در درمان می شود.

    اگر می خواهید به دیابت مبتلا نشوید صفرا را در بدن خود نگه دارید. یادتان باشد که خشم و عصبانیت باعث افسردگی و سرد مزاجی می شود استمرار در مصرف آب یخ بخصوص در سرد مزاجان باعث سرد شدن کل بدن می شود و این به معنی شروع نسل بزرگی از بیماریها.

    - دیابت بیشتر در کودکان سرد مزاج بوجود می آید.

    - منتشرترین و اولین گروه مبتلایان به دیابت سرد مزاجها هستند.

    - دیابت حاملگی در زن سرد مزاج پدید می آید.

    - دیابت عصبی در افراد سرد مزاج بوجود می آید.

    زن باردار طبع سرد + خوردن غذاهای سرد مزاج = دیابت

    دیابت کودکان از سردی است و شاید سردی است که از رحم مادر با خودآورده است بنابراین توجه به نوع تغذیه در دوران بارداری و شیردهی خیلی اهمیت دارد. زنان سرد مزاج بهتر است که در دوران بارداری از مصرف لبنیات و ترشیجات آب یخ و انواع گوشت های سرد مزاج مثل مرغ، ماهی- گاو. سوسیس و کالباس و فست فودها و دیگر تنقلات کارخانه ای خودداری کنند یا در صورت لزوم همراه با مصلح استفاده کنند.

     افرادسردمزاج بهتراست از گرمی جات بلند مدت استفاده کنند مثلاً ارده و شیره در زمستان.

    استفاده از گرمی کوتاه مدت مثل دود کردن اسفند و نمک زیرا دود اسفند و عطرها زودتر از مواد خوراکی به مغز می رسد و روان را گرم می کند. خوردن هر شب یک قاشق مربا خوری اسفند با آب تا 40 شب سودا و بلغم اضافی را از بدن خارج و صفرا تولید می‌کند البته اسفند را نباید جوید بلکه باید با آب قورت داد. سردیجات را همراه با مصلح آنها مصرف کنید. مثلاً ماست را همراه با موسیر و نمک یا پونه، آویشن، فلفل و گل سرخ مصرف کنید یا پنیر تازه را با مغز گردو، آویشن- نعنا خشک- سبزیهای معطر سیاهدانه و زیره استفاده کنید.

    قابل توجه افراد دیابتی

    در صورتیکه شخصی بیش از اندازه مورد نیاز انسولین مصرف کند مجاری بیش از حد باز شده و این افراد سریع افت قند پیدا می کنند و دچار مشکل می شوند مثلا راه می روند می افتند. یا بی قراری و بی حوصلگی شدیدی در مغز پدید می آید به طوری که فرد می خواهد به سرش ضربه بزند یا جیغ بکشد چرا؟ چون انسولین اضافی صفرای موجود در مغز را پایین کشیده و گرما در سرش ندارد و به همین دلیل بی قرار شده است در این حالت فوری به فرد دیابتی عسل یا هر ماده شیرین دیگری را بخورانید.

    قابل توجه افراد سرد مزاج یعنی بلغمیها و سوداویها و حتی دمویها: طیف وسیعی از بیماریها مثل انواع سرطانها، گرفتگی های عروقی قلبی و مغزی، کمردردها، پادردها، واریس. بعضی رماتیسم ها، بیماری ریوی و غیره ... ناشی از سردی و رطوبت زیاد و همچنین ناشی از تجمع رسوبات در خون و بدن است که باعث ایجاد بیماری و گرفتگی های مختلفی می شود. در این زمینه کم خوری و ورزش و استفاده از غذاهای با طبع گرم کمک شایانی به درمان و رفع گرفتگیها و بیماریها می کند به عنوان مثال: برای درمان سرطانها و گرفتگی های ناشی از سردی و رسوب مواد در بدن روزانه 3 تا 6 لیوان آب جوش بخورید و بدوید تا خوب عرق کنید حتماً تجربه کرده اید که پس از خوردن یک لیوان چای داغ گرم می شوید و عرق می کنید درواقع با عرق کردن یک سری سموم همراه با آب از پوستمان دفع می شود (یعنی لزوماً نباید آب مصرف شده حتماً از کلیه ها دفع شود) به این صورت که وقتی شما آب جوش می خورید (مثل گرمای چای) معده گرم می شود و همین گرما وارد سلولها شده و در بدن منتشر می شود. حرارت از طریق عروق به صورت عرق همراه با سموم موجود در بدن از طریق پوست دفع می شود. حالا اگر خوردن آب جوش همراه با تحرک و دویدن باشد گرمای بدن افزایش یافته و گردش خون نیز بواسطه تحرک ما سریعتر می شود و این گرما و حرکت سریع خون باعث آب شدن و کنده شدن رسوبات در مجاری شده یک سری رسوبات نرم و در خون جریان می یابند و یک سری از رسوبات از طریق عرق کردن از پوست خارج می شوند درست مثل جوی آبی که با فشار زیاد آب تمام گل و لای آن شسته و تمیز می شود. تمام عروق بدن نیز شسته و تمیز می شوند. در افرادی که منافذ پوستی آنها به دلیل سودای زیاد بسته باشد و معمولاً هم عرق نمی کنند. عرق با فشار خارج شده و بوی نامطبوعی هم خواهد داشت.

    منافذ پوست در واقع پنجره های تنفسی بدن است که باید باز باشند و در صورت بسته بودن این منافذ بخاطر سودای موجود در سلول پوست تیره و فشرده می شود و سودای زیادی خود عامل سرطان است.

    برای باز کردن منافذ پوست بهتر است هفته ای یک بار کیسه کشیده شود و بعد از اتمام حمام دوباره کیسه را به سرکه آغشته کنید و یک بار دیگر هم آرام کیسه بکشید زیرا سرکه خاصیت نفوذپذیری و جرم گیری دارد و با نفوذ در سلولهای پوست آنها را جرم گیری می کند البته ممکن است کمی پوست تان دچار سوزش شود بعد از 5 الی 10 دقیقه خودتان را بشورید و خشک کنید.

    نکته قابل توجه اینکه اگر 12 ساعت قبل از حمام بدن را روغن مالی کنید مثلا با روغن کنجد یا روغن بادام شیرین و غیره رسوبات نرم شده و راحت تر با کیسه از بدن جدا می شوند.

                                   .................................................

    معجون های چاقی ولاغری درکنار رژِم های غذایی و ورزش برای درمان چاقی و لاغری

    بیماران دیابتی هم میتوانند دوباره طعم شیرین شیرینی را بچشند فقط باید یکسری رعایت رژیم  های غذایی خاص و چند نوع عرق گیاهی و با کمی ورزش با بیماری دیابت برای همیشه خداحافظی کنند.حتی بیماران با دیابت بالای 500در سنین بالا

    مضرات خوردن آب سرد ،و روش خوردن صحیح میوه هادردرمان دیابت

    خوردن آب سرد خوش آمدگفتن به سرطان!شاید نوشیدن یک لیوان آب سرد بعد از غذا، بسیار لذت بخش است اما آب سرد مواد روغنی که در آن لحظه مصرف کرده اید را سفت میکند روند هضم غذا را کند میکند
     بیمارهای سرطانی در مرحله آخر را با استفاده از روش های “نامتعارف” درمان کرده است و بسیاری از آنها بهبود یافتند او به درمان طبیعی درمقابل با بیماریها معتقد است

    همه افراد فکر میکنند که خوردن میوه یعنی خرید میوه، پوست کندنش و فقط گذاشتنش توی دهان به این سادگی که فکر میکنید نیست بسیار مهم است که بدانیم چگونه و چه وقت باید میوه بخوریم

    راه صحیح خوردن میوه ها چیست؟

    این است که میوه ها را بعد از مصرف غذا نخورید
    میوه ها باید زمانی خورده شوند که معده خالی است

    اگر میوه ها را به آن صورت بخورید، نقش مهمی در مسموم کردن سیستم بدنتان خواهند داشت بدنتان را با مقدار زیادی انرژی تامین میکنند که این انرژی به جای مفید بودن باعث از دست دادن وزن و کاهش قدرت برای انجام دیگر فعالیتهای زندگی میشود

    میوه مهم ترین خوراکهاست
    برای مثال درنظر بگیرید که دو تکه نان و یک تکه میوه خورده اید
    تکه میوه آماده است که مستقیما وارد معده تان و روده تان شود
    اما به دلیل آن دو تکه نان، از ورود سریع آن به معده جلوگیری می شود

    در این بین همه غذا فاسد شده، تخمیر میشود و به اسید تبدیل میشود
    به محض اینکه درون معده، میوه با غذا و آنزیمهای گوارشی
    تماس پیدا میکند، همه حجم غذا شروع به ازبین رفتن و فاسد شدن میکند

    پس لطفا میوه های خود را زمانی مصرف کنید که معده تان خالی است
    و یا قبل از خوردن وعده های غذاییتان میل کنید
    شما بارها شنیده اید که بسیاری شکایت میکنند که
    هر زمان که هنوانه میخورم، غذا بالا می آید، و یا هر زمان که میوه درخت
    قهوه سودانی را می خورم معده ام نفخ میکند، زمانی که موز میخورم همش حس
    اینکه باید فورا به دستشویی بروم را دارم و غیره- در حقیقیت همه اینها
    اتفاق نخواهند افتاد اگر میوه را زمانی بخورید
    که معده تان خالی است. میوه ها با غذای فاسد شده ترکیب میشوند
    و گاز تولید میکنند و درنتیجه شما بالا می آورید

    سفیدی مو، تاس شدن، عصبانیت و گودی های سیاه زیر چشم،
    هيچكدامشان اتفاق نخواهند افتاد اگر با معده خالی میوه میل کنید

    با توجه به تحقیقات بایستی بدانیم که چنین
    موضوعی صحیح نیست که بعضی از میوه ها مانند پرتقال، نارنج
    و لیمو خودشان اسیدی هستند. چرا که همه میوه ها در بدن قلیایی میشوند
    اگر شما روش صحیح میوه خوردن را کاملا بیاموزید
    شما به راز زیبایی، عمر طولانی، سلامت، انرژی، شادابی
    و وزن طبیعی دست پیدا خواهید کرد،

    زمانی که نیاز دارید که آب میوه بنوشید- فقط آب میوه تازه بنوشید نه آب
    میوه کنسروها. حتی آب میوه هایی که بسیار سفت هستند را ننوشید
    میوه های پخته شده را نخورید چرا که هرگز ماده مغذی میوه ها را دریافت نخواهید
    کرد
    تنها مزه شان را دریافت میکند
    پختن، تمام ویتامین ها را از بین میبرد

    اما به هرحال خوردن میوه کامل بهتر از نوشیدن آب آن است
    اگر باید آب میوه بنوشید طوری بنوشید که دهانتان پر شود و
    آن را آرام آرام غورت دهید
    چرا که باید اجازه دهید که آب میوه با بزاق دهانتان قبل از غورت دادن آن
    کاملا ترکیب شود
    میتوانید برای پاکسازی بدنتان 3 روز روزه ی میوه بگیرید
    به مدت 3 روز فقط میوه بخورید
    و در آخر متعجب میشوید از اینکه دوستانتان به شما میگویند که چقدر
    پوستتان درخشان و صاف شده است

    کیوی: میوه کوچک اما بسیار مقوی
    این میوه منبع خوبی از پتاسیم، منیزیم، ویتامین ای و فیبر است
    حجم ویتامین سی این میوه دوبرابر حجم ویتامین سی پرتقال است

    سیب: روزانه خوردن یک سیب، دکتر را از شما دور میکند
    اگرچه سیب مقدار کمی ویتامین سی دارد، اما دارای آنتی اکسیدانها و
    فلاونهاست (ماده شیمیایی بیرنگ و متبلور) که هر دوی اینها
    فعالیت ویتامین سی در بدن را زیاد کرده
    و تسهیل می بخشند و درنتیجه ریسک مبتلا شدن به سرطان روده،
    حملات قلبی و سکته کاهش پیدا میکند

    توت فرنگی: میوه محافظ
    توت فرنگی بالاترین قدرت اکسیدانها را در میان اکثر میوه ها دارد
    و از بدن در برابر ابتلا به سرطان،
    گرفتگی رگها و رادیکالهای آزاد محافظت میکند

    پرتقال: دارویی شیرین
    مصرف روزانه 2 تا 4 عدد پرتقال جلوی سرماخوردگی را میگیرد
    کلسترول را کم میکند
    از ایجاد سنگ در بدن جلوگیری کرده و یا سنگهای موجود در بدن را
    از بین میبرد و همچنین ریسک ابتلا به سرطان روده را کاهش میدهد

    هندوانه: بهترین تسکین دهنده تشنگی
    از 92% آب تشکیل شده است
    همچنین حاوی بالاترین دوز گلا
    این مطلب تا کنون 9 بار بازدید شده است.

    منبع
    برچسب ها : درمان ,میوه ,ترکیبات ,خواصّ ,مصرف ,کننده ,غذاخوری خواصّ ,روغن کنجد ,تقویت کننده ,خواصّ طبیعت ,برطرف کننده ,غذاخوری خواصّ طبیعت ,قاشق غذاخوری خواصّ ,کنجد دارای مقدار ,دارای مقدار زیادی ,
    عرق بوقناق،خواص عرق بوقنات،درمان بوقناق،همه چیز درباره بوقناق،روش مصرف عرق بوقناق،بوقناق اصل،دیابت

تبلیغات


    محل نمایش تبلیغات شما

پربازدیدترین مطالب

آمار

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده